Timmer & Timmer makelaars o.g.
Woonmagazine aanvragenVraag nu ons Woonmagazine aan!
Ontvang per post ons Woonmagazine met
het actuele woningaanbod van de regio
Neder-Veluwe en de Overbetuwe.
Welkom      Woningaanbod      Nieuwbouw      BOG      Gratis waardebepaling      Hypotheek & Verzekering      Contact     

Achterdorpsstraat 47, 6871 BB Renkum

In het centrum op loopafstand van winkels gelegen VRIJSTAAND karakteristiek woonhuis met vrijstaande garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een totale perceeloppervlakte van 175 m2. Het bouwjaar is circa 1901.

In de nabijheid van fijne wandelmogelijkheden: uiterwaarden en bossen. Op paar minuten lopen: opstappunt openbaar vervoer. Goede aansluiting op de A50, A12 en N225. Direct in de buurt: huisartsenpraktijk, apotheek, bibliotheek.

Het geheel is aangepast aan de moderne eisen van deze tijd te weten: dakisolatie, dubbel glas, CV- combiketel (2018), diverse kunststof kozijnen.

De indeling is als volgt:

Begane grond geheel voorzien van rustiek eiken vloer (Old Style, Dark white): entree, lichte woonkamer, meterkast, provisiekelder, luxe woon/eetkeuken voorzien van 1 spoelbak, close- in boiler, inbouw magnetron (2018), vaatwasser, 6 pits gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer. Tussenhal met toilet, badkamer met douche, ligbad en wastafel. Vaste kast met CV- opstelling, met mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine en droger.
Aansluitend aan de tussenhal komen we in de aangebouwde tuinkamer met openslaande deuren naar de besloten tuin.

1e Verdieping: overloop met vaste kast en toiletruimte. Drie slaapkamers met één grote dakkapel verdeeld over de drie slaapkamers. Via steektrap komen we op de zolderberging, deze is geheel bevloerd.

Aanvaarding in overleg.
Download brochure Download brochure

Prijs: € 259.000 k.k.

Reageer op dit object

Naam 
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats   
Telefoon
Email
  Stuur een brochure van dit object toe
  Bel mij terug voor een afspraak
 

Copyright 2004-2017 Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g.
Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op deze Internetpagina's vermeld staat.Er zijn aan deze gegevens geen rechten te ontlenen. Uiteraard zijn de gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vastgelegd.

 

Foto's