Timmer & Timmer makelaars o.g.
Woonmagazine aanvragenVraag nu ons Woonmagazine aan!
Ontvang per post ons Woonmagazine met
het actuele woningaanbod van de regio
Neder-Veluwe en de Overbetuwe.
Welkom      Woningaanbod      Nieuwbouw      BOG      Open huis      Gratis waardebepaling      Hypotheek & Verzekering      Contact     

Lijnbaanstraat 13, 6707 EA Wageningen

Op loopafstand van de winkels, het openbaar vervoer en de uiterwaarden gelegen karakteristieke eengezinswoning met stenen berging. Het bouwjaar is 1937. Het geheel dient gemoderniseerd te worden. De verwarming geschiedt al wel door middel van CV gas combiketel, gedeeltelijk dubbel glas.

Begane grond: entree, woonkamer, kamer en suite, aansluitende de keuken met inbouwapparatuur, grote kelderkast, achteraanbouw met gang, douche, toilet, bidet, fontein en mechanische ventilatie, aansluitend de doorgang naar de stenen berging.

Verdieping: overloop met wastafel, 2 slaapkamers, dakterras, toilet en wastafel (mogelijkheid voor een douche), vaste trap naar...

Zolder: grote ruimte met mogelijkheid voor een slaapkamer, Velux dakraam is aanwezig. Beschoten kap, geen isolatie aanwezig.

Bijzonderheden:
CV combi 1999;
Bitumen dakbedekking 1994;
Enkele rolluiken aanwezig;
Meterkast is vernieuwd;
Merendeel dubbel glas.

Aanvaarding in overleg.

Prijs: € 187.500 k.k.

Verkocht

Reageer op dit object

Naam 
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats   
Telefoon
Email
  Stuur een brochure van dit object toe
  Bel mij terug voor een afspraak
 

Copyright 2004-2017 Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g.
Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op deze Internetpagina's vermeld staat.Er zijn aan deze gegevens geen rechten te ontlenen. Uiteraard zijn de gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vastgelegd.

 

Foto's