Timmer & Timmer makelaars o.g.
Woonmagazine aanvragenVraag nu ons Woonmagazine aan!
Ontvang per post ons Woonmagazine met
het actuele woningaanbod van de regio
Neder-Veluwe en de Overbetuwe.
Welkom      Woningaanbod      Nieuwbouw      BOG      Gratis waardebepaling      Hypotheek & Verzekering      Contact     

Twee-onder-een-kapwoningen  Beekdal , Renkum

ALLES VERKOCHT !! Bouw binnenkort weer van start!

VERKOCHT:
Bouwnummers 62, 63, 64, 65 66, 68 67, 69, 70, 71, 72, 73 74, 75

Aan de westkant van het dorp Renkum, hoog op de stuwwal, verrijst Beekdal Renkum. Het project is onderdeel van de nieuwbouwwijk op de hoek van Europalaan-Bergerhof in Renkum. Er komen royale eengezinswoningen aan rustige straatjes en intieme, autovrije hofjes. Vanuit de wijk heeft u een prachtig zicht op het beekdal.

Een groene wijk
Beekdal Renkum wordt een groene wijk met volop ruimte om te spelen. In hofjes middenin de wijk zijn speelplekken voor de allerkleinsten. Iets oudere kinderen kunnen hun gang gaan op de speelveldjes, direct om de hoek.

De twee-onder-één-kapwoningen van Beekdal Renkum liggen aan de rand van de wijk. Er zijn drie verschillende types: type F, type G en type H. Elk type krijgt zijn eigen karakter door variatie in kozijnen en baksteenkleuren. De afwerking is van het niveau dat u bij dit soort woningen verwacht: fraaie baksteen, keramische pannen, vloerverwarming op de begane grond en luxe sanitair. Alle woningen beschikken over een royale garage en volop ruimte voor een oprit voor twee auto's. Vanzelfsprekend is het mogelijk de woning verder aan te passen aan uw eisen. De woonkamer en/of de garage van uw woning kunnen bijvoorbeeld worden verlengd en op zolder kunnen extra slaapkamers worden gerealiseerd.

Reageer op dit object

Naam 
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats   
Telefoon
Email
  Stuur een brochure van dit object toe
  Bel mij terug voor een afspraak
 

Copyright 2004-2017 Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g.
Timmer & Timmer B.V. Makelaars o.g. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op deze Internetpagina's vermeld staat.Er zijn aan deze gegevens geen rechten te ontlenen. Uiteraard zijn de gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vastgelegd.

 

Foto's